← Översikt
Stödassistent till gruppbostad Gyllingstorpsgatan, Sociala omsorgsförvaltningen logo

Stödassistent till gruppbostad Gyllingstorpsgatan, Sociala omsorgsförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Vi söker nu en engagerad och kvalificerad personal till vår gruppbostad inom LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). Som en del av vårt team kommer du att ha en viktig roll i att säkerställa en hög kvalitet på stöd och service till de boende.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Schemalagd arbetstid. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helger. Tillträde 9 oktober eller enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna på Gyllingtorp varierar beroende på behoven hos de boende. Generellt sett innebär arbetsuppgifterna att ge stöd och service till personer med funktionsnedsättningar, för att hjälpa dem att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Ditt ansvar är att skapa en trygg och trivsam miljö för de boende, där de får den hjälp och det stöd de behöver för att kunna utföra sina dagliga aktiviteter. Detta inkluderar att hjälpa till med personlig hygien, kläder och matlagning, samt att stödja de boende i att delta i olika aktiviteter och sociala sammanhang.

En viktig del av arbetsuppgifterna på en gruppbostad inom LSS är att arbeta enligt individuella genomförandeplaner för varje boende samt arbetsbeskrivningar. Dessa planer är unika för varje individ och innehåller information om deras personliga behov och mål, samt vilket stöd och service som behövs för att uppnå dem. Personalen ansvarar för att implementera dessa planer i vardagen.

Dina arbetsuppgifter inkluderar HSL-insatser samt LSS-insatser där all personal har skyldighet att dokumentera kontinuerligt. Utöver ovanstående uppgifter inkluderas god samverkan med anhöriga och andra vårdgivare.

Sammanfattningsvis är arbetsuppgifterna varierande och kräver en hög grad av flexibilitet, tålamod och empatisk förmåga.


Du som söker

Vi söker dig som har gått vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller har annan relevant utbildning inom området som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av arbete inom LSS och/eller gruppbostad är meriterande men inte ett krav.

Du som söker bör ha god empatisk förmåga och vara lyhörd för våra boendes individuella behov. Det är också viktigt att du har god samarbetsförmåga och kan arbeta både självständigt och som en del av en grupp.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, där du får möjlighet att utvecklas och växa som professionell. Du kommer att ha ett meningsfullt arbete där du gör en positiv skillnad i våra boendes liv.

Om du är en positiv och engagerad person med ett stort hjärta för att hjälpa andra och vill vara en del av vårt team, är du välkommen att ansöka till oss.

Körkort är meriterande.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Amanda Lohne, enhetschef
Telefon: 033-35 58 68

Borås Stads växel, facklig företrädare
Telefon: 033-35 70 00

Vi erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag, personalklubben mer kraft, fria bad i kommunens badanläggningar och möjlighet till kompetensutveckling.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-07-01.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Sjukvård/Omsorg

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

1 juli 2023

Kontaktinformation

Amanda Lohne, enhetschef

33-35 58 68Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela